contact

speeltuinmakers

Alexander & Terry

Speeltuinmakers Alexander & Terry zorgen voor een uitdagend en gezellig sportklimaat op de speeltuin. Samen met de stagiaires, vrijwilligers, kinderen, ouders en alle bezoekers zorgen zij ervoor dat dit een toffe en fijne plek is voor iedereen. Heb je vragen, ideeën, of opmerkingen, kom gerust langs of neem contact op via info@sportspeeltuin-abstede.nl.

Vrijwilligers

wil jij ook een onderdeel uitmaken van onze mooie speeltuin en een steentje bijdragen?

Sinds 2016 heeft Stichting Sportspeeltuin Abstede gezorgd voor een gezonde en stabiele speeltuinorganisatie op deze mooie plek in Utrecht. Dankzij de betrokken bestuursleden heeft de organisatie en zijn medewerkers kunnen zorgen voor een geweldige ontwikkeling en al veel (nieuwe) kinderen en bezoekers kunnen trekken. Nu dit is neergezet wilt de stichting zorgen voor nog meer lokale inbreng, ook in het bestuur. Denk jij hier een rol in te kunnen spelen? Laat het ons weten!

Ben jij handig en wil je iets betekenen voor de sportspeeltuin?! Laat het ons weten, want wij willen samen met de buurt zorgen voor een nog mooiere en uitdagende sportspeeltuin.

Op onze mooie locatie hebben we veel groen zoals een pruimenboom, twee perenbomen een druivenrank. Ook is er een perfecte plek voor moestuintjes. Wil je mee helpen in het beheer, of wellicht samen moestuintjes ontwikkelen? Laat het ons weten!

Heb jij andere ideeën, inspiratie en energie om samen met ons de sportspeeltuin nog mooier, uitdagender en toekomstgericht te maken?! Laat het ons weten en we gaan kijken hoe we dit voor elkaar kunnen krijgen!

Abstederdijk 91
3582 BC
Utrecht
info@sportspeeltuin-abstede.nl